Centroid Media - Referenties

Een selectie van klanten van Centroid Media waarmee succesvol is samengewerkt

Referenties

Whitelabel Wieowie voor KRO.nl

Dé personenzoekmachine van Nederland, op maat gemaakt voor de KRO. Zoekt in verschillende bronnen naar informatie over een persoon.

screenshot

Whitelabel Hotelvinder voor Marktplaats.nl

Centroid Media heeft voor Marktplaats een whitelabel versie van hotelvinder.nl gerealiseerd. Centroid Media is verantwoordelijk voor de techniek, de implementatie van de look and feel van marktplaats en de hosting van de software.

screenshot

Whitelabel Hotelvinder voor Detelefoongids.nl

Centroid Media heeft voor De Telefoongids de portal hotels.detelefoongids.nl gerealiseerd waar een whitelabel versie van hotelvinder.nl op draait. Het gehele commerciële model is in handen van De Telefoongids en de technische kant ligt geheel bij Centroid Media.

screenshot
 • Work-On

  Samen met Work-on heeft Centroid Media de site vacaturerunner.nl ontwikkeld die alle vacaturesites doorzoekt. Centroid Media is verantwoordelijk voor het technische gedeelte en samen met uitzendbureau Work-on is dit een ijzersterke combinatie.

  “Centroid Media is een uitermate betrouwbare en professionele partner op het gebied van verticale zoekmachines”

  Frank Witvoet, commercieel directeur Work-on

  logo Work-On
 • Afab

  Voor AFAB genereert het netwerk van Centroid Media een groot aantal kwalitatief hoogstaande leads voor hypotheken en leningen. Dit doen wij door middel van advertorials, tekstlinks en bannering.

  “AFAB werkt inmiddels alweer geruime tijd naar volle tevredenheid samen met Centroid Media, waarbij kwalitatief hoogwaardige leads worden gegenereerd, onder andere op Huizenvinder.nl en Autorunner.nl. Hierbij is sprake van een echte win-winsituatie.”

  Maasbert Schouten, CEO AFAB Holding N.V.

  logo Afab
 • Hypotheekvisie

  Hypotheekvisie zocht naar een manier om haar klanten elke dag het laatste huizenaanbod te mailen. Centroid Media heeft hiervoor een schaalbare applicatie ontwikkeld die de mailing verzorgd in de look-and-feel van Hypotheekvisie. Tevens kunnen de adviseurs zelf klanten beheren in een eigen omgeving.

  logo Hypotheekvisie
 • Overture

  Centroid Media en Overture zijn een strategische samenwerking aangegaan voor het exploiteren van advertentieruimte op het gehele netwerk.

  logo Overture
 • Hypotheeklead

  Ook voor Hypotheeklead genereert het netwerk vele kwalitatief hoogstaande leads voor voornamelijk hypotheken.

  logo Hypotheeklead