Centroid Media

Een overzicht van de zoekmachines die Centroid Media heeft ontwikkeld

Portfolio

Wieowie.nl

Dé personenzoekmachine van Nederland. Wieowie zoekt in verschillende bronnen zoals social networks naar informatie over een persoon. Wieowie biedt gebruikers de mogelijkheid tot het creëren van een profiel om je online identiteit te beheren.

screenshot wieowie.nl

Kgbpeople.com

kgbpeople is de internationale versie van Wieowie.

screenshot kgbpeople.com

Kamer.nl

De vraag- en aanbodsite van studentenkamers in Nederland.

screenshot kamer.nl

Huizenvinder.nl

Overzicht van alle koop- en huurwoningen in Nederland, met uitgebreide zoekfunctie, emailalertservice, actueel huizennieuws, makelaaroverzicht met beoordelingen per makelaar en Microsoft Live Maps.

screenshot huizenvinder.nl

Tweehandszoekmachine

Tweedehandszoekmachine is een vertical searchengine die een overzicht geeft van advertenties op alle grote tweedehands-websites zoals Marktplaats en Speurders.

screenshot Tweehandszoekmachine

Kamerplanet.nl

Vertical searchengine voor studentenkamers in Nederland

screenshot kamerplanet.nl

Huizenmailer.nl

Huizenmailer.nl is een mailing applicatie, gekoppeld aan onze Huizenvinder.nl. Met Huizenmailer kunnen klanten automatisch op de hoogte gesteld worden van nieuw en relevant woningaanbod.

screenshot Huizenmailer.nl

Verticals.nl

Verticals.nl is een mashup van de zoekmachines in onze portfolio. Een handige applicatie met onder andere een smart-search functie.

screenshot Verticals.nl

Hotelvinder.nl

Hotelvinder.nl vergelijkt hotelprijzen bij alle grote aanbieders in Nederland zoals Booking.com, Hotels.nl, Hotelspecials.nl en Weekendjeweg.nl. Alle hotels zijn direct boekbaar via de website.

screenshot hotelvinder.nl

Cuisinio.nl

Met Cuisinio vind je snel recepten aan de hand van door jouw opgegeven ingrediënten. Cuisinio doorzoekt alle grote receptensites zodat je geen recept meer hoeft te missen.

screenshot Cuisinio.nl

Autorunner.nl

Op Autorunner.nl kunt u uw favoriete tweedehands auto snel en gemakkelijk vinden. Autorunner doorzoekt alle grote autosites in Nederland zodat u altijd een compleet en actueel overzicht krijgt van het beschikbare aanbod occassions.

screenshot Autorunner.nl