Centroid Media

Wat kan Centroid Media betekenen voor uw organisatie?

Diensten Centroid Media

Spidering

Wilt u beschikken over data uit openbare en niet openbare bronnen? Wij zorgen dat deze vaak ongestructureerde data, die op verschillende plekken beschikbaar is, een gestructureerd en krachtig geheel wordt. Het combineren van data uit verschillende bronnen geeft het allerbeste inzicht in de enorme overvloed aan informatie.

Concurrentieanalyse

Natuurlijk bent u bezig met de beslissingen die de concurrent neemt op het gebied van prijszetting, strategie of PR. Vaak gebeurt dit handmatig en ad-hoc. Centroid Media kan dit werk voor u automatiseren en daarmee de voorsprong op de concurrent vergroten. U onderneemt eerder actie op basis van heldere en overzichtelijke informatie die alleen weergeeft wat u wilt weten. Centroid Media heeft deze techniek al succesvol ingezet in de reis- en vliegbranche.

Verticals van Centroid Media inzetten in een eigen omgeving

Onze bestaande verticals passen uitstekend in allerlei omgevingen via onze API's om zo uw eigen vertical te kunnen exploiteren. De commerciële mogelijkheden die dit met zich meebrengt zijn geheel zelf in te vullen en bieden enorme kansen voor een extra bron van inkomsten binnen uw onderneming. Onze bestaande verticals zijn allen geïntegreerd binnen Verticals.nl en laten zien wat er voor u mogelijk is op dit gebied.

Op maat gemaakte vertical

U hebt een idee voor een verticale zoekmachine en u ziet de commerciële mogelijkheden die dit met zich meebrengt? Centroid Media denkt graag met u mee en zet zich in om dit plan te realiseren door haar techniek en expertise te gebruiken. De software komt vaak in een licentievorm waardoor u geen enorme initiële investeringen hoeft te doen om uw idee gestalte te geven.

Meer weten?

Voor een vrijblijvend gesprek waarin we meedenken over de kansen voor uw onderneming die onze techniek biedt, kunt u vandaag nog contact opnemen.

Contact

  • Centroid Media B.V.
    Burgemeester Reigerstraat 78
    3581KW Utrecht
  • tel. +31(0)50 7110329
  • email